Vasi Gombfoci

Vasi Gombfoci Egyesület

9700, Szombathely, Hajdú u. 3. | 9700, Szombathely, Béke tér 7.

+36-70-3601519 | vasigombfoci@yahoo.com

Hírek

Ezt várja kulcsemberünk ifj. Farkas Gábor, a szombathelyi fordulótól

2019.04.26-án rendezik az első osztályú bajnokság tavaszi második fordulóját, az általunk nagyon várt szombathelyi helyszínen, a Haladás Sportkomplexumban. Esélyeket latolgattunk kulcsemberünkkel, ifj. Farkas Gáborral, aki az első játéknapon az egész mezőny legjobb százalékos teljesítményét nyújtotta. Most sem adná alább. 

“Túl vagyunk egy fordulón, dobogón vagyunk, jól szerepelt a csapat” - kezdett bele Gábor, visszakacsintva az előző etapra.

“Betegség miatt cserélnünk kellett menet közben, nem sült el jól, ki is kaptunk egy gyengébb csapattól, de a dobogós helyezésünk abszolút reális. Jövő héten nem hiszem, hogy leszorulunk a dobogóról, inkább az a kérdés, hogy hányadikok leszünk” - folytatta érthető módon optimista hangulatban.

“Hazai környezetben, nagyon impozáns helyen lesz a második forduló. Azokon az asztalokon játszunk majd, amin az edzéseken is gyakorlunk - nekem is ilyenem van otthon.”

Gábor hozzátette, a sportban bármi előfordulhat, de most oda kell lépni, és az első két helyen végezni, hogy továbbra is pariban lehessünk a bajnoki címért. Egyéni célja a minimum 80%-os teljesítmény (ez 9 mérkőzésből 8 győzelmet jelentene).

“Jó a csapat, jó egyéni játékosokkal. Csak a bajnoki címmel lennék elégedett. Most vagyunk együtt először ebben a felállásban, így a vezetés is legalább a negyedik helyen számít ránk, de nálam egyértelműen csak a győzelem az elfogadható. Háromszor átéltem már, milyen bajnokságot nyerni, aki tapasztalt már ilyet, tudja, milyen érzés, nem akar engedni belőle. Meg tudjuk csinálni, jó a csapat, erős tartalékunk van, abszolút dobogóesélyesek vagyunk.”

2019. április 18.
További hírek
A 7-szeres világbajnok, akinek csak 6-8 éve megy igazán a játék
A 7-szeres világbajnok, akinek csak 6-8 éve megy igazán a játék
Bemutatjuk ifj. Farkas Gábort, akinek Tiszavasváritól Szegeden és Veresegyházán át vezetett az út Szombathelyig.

• 2019. május 14.

Keresd a szombathelyi bajnoki forduló összes eredményét egy helyen!
Keresd a szombathelyi bajnoki forduló összes eredményét egy helyen!
Itt minden összecsapás eredményét megtalálod.

• 2019. április 29.

A Vasi GE játékosa, Bottyán Zoltán nyerte a Vas megyei bajnokságot
A Vasi GE játékosa, Bottyán Zoltán nyerte a Vas megyei bajnokságot
A szombati bajnoki forduló után a vasárnapi egyéni versenyen is jól szerepeltek játékosaink.

• 2019. április 29.